Loitsut

Kirjoitan kalevalamittaisia loitsurunoja osana taiteellista työtäni. Ajatuksella kirjoitetuilla ja lausutuilla sanoilla on yllättävän suuri voima: saan usein palautetta, että loitsuni ovat toimineet. Yksilöllinen loitsu on myös oivallinen lahjaidea.

Loitsulla kutsutaan tai karkotetaan jotakin. Suosittuja aiheita ovat olleet mm. kiireen karkotus, tosirakkauden kutsu ja vanhuuden vaivojen karkotus, mutta aihe voi olla mitä tahansa, eikä mikään aihe ole liian mitätön tai mittava. 

Valikoimassani on valmiita loitsuja paristakymmenestä suosituimmasta aiheesta, mutta kirjoitan mielelläni myös mittatilausloitsuja ihmisten omista toiveista. Erityisen suosittua on ollut tilata ystävälle tai sukulaiselle merkkipäivän kunniaksi juuri tälle räätälöity loitsuruno. Tilaus kannattaa tehdä viimeistään pari viikkoa ennen kuin lahja on tarkoitus antaa. Täytä alla oleva tilauslomake, ja olen sinuun yhteydessä!

Tilaa yksilöllinen mittatilausloitsu tai valitse seuraavista aiheista:

Onnen kutsu / Terveyden kutsu / Kiireen karkotus / Ystävyyden vahvistus / Surun karkotus / Vanhuuden vaivojen karkotus / Elämänilon kutsu / Itsevarmuuden kutsu / Rahan kutsu / Opintomenestyksen kutsu / Loitsu oman suunnan löytymiseksi / Onnen kutsu uuteen kotiin / Hyvän naapuruuden vahvistus / Tosirakkauden kutsu / Loitsu rakkauselämässä etenemiseen / Lemmen lujitusloitsu / Onnen kutsu vastasyntyneelle / Romantiikan kutsu parisuhteeseen / Sydänsurujen karkotus / Menestyksen kutsu työelämään / Loitsu morsiamelle

Valmiit loitsut: 1 kpl 10 euroa, 3 kpl 25 euroa, 5 kpl 40 euroa. Mittatilausloitsu omasta aiheesta 30 euroa. Hintoihin lisätään postikulut. Maksuvaihtoehtoina tilisiirto tai MobilePay.